# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 11 February 2012

+This entry just for Ayi +


hi kawan-kawan :)
ye, seperti yang tertera di tajuk post kali ni 
entry kali ni memang untuk Ayi

siapa Ayi ni ?
wafa kenal dia waktu stalker blog Imasahaja <3



biasa la , orang cantik macam imasahaja
memang gamai fans and heaters
Wafa tak mau campur la sesi mengutuk kak ima
sebab wafa kenal kak ima sejak form 2

tapi wafa tertarik dengan Ayi ni
yang wafa faham macam ni la ceritanya

Ayi ni minta maaf bagi pihak kawan dia
"Anti Gedik" yang telah melakukan kekacauan di ruang komen  imasahaja


dan Wafa agak teruja baca 
komen dia
English dia superb kot !!!




see ?
kali ni tak boleh nak speaking sangat (macam la selama ni aku guna bahasa omputih ! )
Ayi lagi hebat speaking !

wafa rasa kawan Ayi ni patut bersyukur
ada kawan  macam Ayi !
boleh belajar cakap English !  :) wah!

tak mau la gaduh-gaduh
kitakan sesama blogger :)

bukankah setiap orang itu punya hak untuk menulis dalam blog sendiri ?
dan kita boleh menegur
tapi dengan cara yang paling 'manusia'

baiklah,wassalam:)


5 comments:

ziera ramli said...

salam. hye wafa =) hehe, nice entry la. but, who's k.ima ? ngee ~ sory . tak kenal la. :)

Syuhada Nasya said...

siapa imasahaja ? nak tengok . hehehe

makcik said...

wahaa.. -.-'

... Wafa Awla ... said...

ima sahaja tu rakan blogger macam kita juga :)
nak tengok? wafa bagi url blog dia ok !

>>>http://imasahaja.blogspot.com/

Lily ♥ said...

tak cantik pon ima tu . kat mana yang cantiknya . saya jujur menyuarakan pendapat