# Jiwa yang tersihir #

Tuesday, 14 February 2012

+ terima kasih yuyu zulaikha... i love you ! +

Apa khabar seluruh kerajaan buana?
HAUM!!! (ada gaya ratu rimba tak ? haha xD)
eh apa kecoh-kecoh ni?
apa yang terjadi?
hihi

*
*
 *
baiklah entry kali ni memang tak ada kena mengena dengan rimba pun

memandangkan wafa ni barulah terkedek-kedek
bikin blog tahun lepas
maka akan adalah soalan begini yang menerjah wafa ala-ala wartawan melodi gitu
(ewah!  konon ada la tu wartawan nak cari wafa ! hampeh)

siapa blogger idola kau ?
Maka wafa awla dengan semangat yang tak berbelah untuk dibahagikan
akan jerit  YUYU ZULAIKHA <3



Wafa membesar dengan blog dia (wah gitu~ )
maka tidak hairanlah kalau
sesiapa yang datang ke blog wafa ni akan nampak ni



nampak tak ? alahai yang no 2 tu
wafa pulak dengan 
muketakmaluplusgegeh
akan mengomen hampir setiap post sis Yuyu dekat fan page
disamping pernah berjanji 
akan menjadi pembaca tegar YUYU ZULAIKHA :) hik2

*
*
*
tiba-tiba
pada tanggal 14 haribulan 2 (dateline kena hantar novel huhu )
ada keajaiban yang berlaku


                                                                                   *


tengok siapa yang follow wafa !
ha ! wafa hampir pengsan hihi
huhu tak sangka blog yang huduh ni
ada blogger sehebat dan sekacak dia follow

halamak wei!
blog aku bukan setakat yuyu
bruno mars, justin bieber, maher zain
semua tu follow blog aku!
aku tak pernah kecoh pon !

Huhu, sampai hati cakap macam ni 
wafa excited sebab sis Yuyu ni idola wafa la !
dah, pergi main jauh-jauh!

*
*
*
*
terima kasih sis Yuyu Zulaikha <3
nak buatkan header untuk wafa ke? hihi
baiklah, wassalam



9 comments:

Hany Rara said...

alalala untung laa diaa..kita minat zackzukhairi..keh3 :p

Yuyu Ashari said...

wah, bestnye blogger retis follow !

LiNda said...

bestnyer yuyu zulaikha follow blog dia...;)

yuyu Zulaikha said...

hahahaha.. ngade laaa wafa niiiii! jentik telinga kangggg <3

... Wafa Awla ... said...

hik 2 ! best !

... Wafa Awla ... said...

hihi :) tq

... Wafa Awla ... said...

sekali sekala ngada-ngada ! hihi :p

dyabunga said...

bestnye, yuyu zulaikha follow blog dia..

... Wafa Awla ... said...

hihi :) best ! best !