# Jiwa yang tersihir #

Thursday, 9 February 2012

+rombongan cik Arah ke pantai timur :) +

(waalaikumsalam ! wafa tolong jawap hui2)
*
*
*
hey! ada tak sesiapa kat sini orang pantai timur ?

(huhu macam la ada orang nak baca blog wafa ni ! )
Wafa baru je baru je balik dari pantai timur
pasal tu la blog ni berbau budu semacam je *ok tipu
*
*
*
bersama dengan rombongan cik Arah
sebenarnya ni aktiviti wanita kampung
tapi memandangkan emak wafa tak mau pergi
maka wafa terpaksa la merelakan hati untuk pergi ...sob ... sob

(sambil setiap masa teringat novel 10 bab yang kena hantar kat Puan Nisah haron =,=')

nasib baik sepuluh rial je duit pendaftaran ...:)

mula-mula sekali kami pergi KELANTAN !





kalau sesiapa yang pernah pergi kelante tu mesti tau ni kat mana kan ?
gila banyak baju jual kat situ :)
*
*
*


ha ! ni dia para wanita gitu <3 ot course le wafa yang termuda :) (perlu kle mention? =,=')
but tak kekok nak bergaul ngan mak cik ni semua :)
sebab wafa pon akan jadi mak cik jugak nanti :)

yang paling kiri tu le Mak cik Arah :)


*
*
sambil melihat bulan penuh di kota bahru :)

oh bulan... enggan melayan
OK STOP! kang hujan pulak
*
*
*


 *
*

selesai Kelantan , maka kami menggagahkan diri ke 
TERENGGANU !
teringat Ustaz Aimi :) hew3


Wafa dapat merasakan bahawa Terenggani merupakan negeri yang sangat cantik
untungla orang ganu :)
tapi Nsembilan tetap paling best la !
*
*
*


masjid kristal versi  senget  =,='
*
*
*




masjid kristal versi betul :p
nampak tak ahli rombongan cik Arah kat bawah tu ?




sempat juga singgah De Alfa :)
cantik uh tempat dia :)
apa funtion tepek gambar tangga ni ?
huhu saja ja kui3 (sewel! )


*
*
*

3 beruk ni telah membuli Wafa !
mereka suruh ambil gambar ! huhu

(kampung boy hui4)
*
*
*


keropok lekor !
WAJIB !!!!



ni pulak ? hem ... pantai :)



ok , rasanya sampai sini dulu la =,=

wassalam

dah baca ? klik sini !

3 comments:

Dya Nadiah said...

Hehe, tak penah g Kelantan. wafa2, yang byk2 baju tu kan murah2 tak? dalam bape RM? Hehe .

... Wafa Awla ... said...

20 rial da dapat da :)

Dya Nadiah said...

bape tu wafa convert ke RM? ehehe, nak g sane lah nanti :)