# Jiwa yang tersihir #

Friday, 3 February 2012

+ Segmen " Sejak hari tu , saya mula sedar siapa saya " by Wafa Awla

*
*
*
Lantaran broadban sudah mampu berfungsi dengan baik
maka
Wafa nak buat segmen kedua !
syaratnya teramatlah senang :)
Ada berani ? jom join ~
*
*
*

syarat :)

-Awak buat satu entry berjudul  Segmen " Sejak hari tu , saya mula sedar siapa saya " by Wafa Awla
kalau rasa macam malas je nak taip panjang-panjang, 
taip =   {Sejak hari tu , saya mula sedar siapa saya   }  pun dah cukup :)

-ceritakanlah apa peristiwa yang buat awak rasa terkesan sangat
luahkan segalanya dalam entry tu ok !
jangan lupa selitkan pengajaran juga

- Politik, Lucah dan caci maki keterlaluan adalah dilarang!

-memandangkan empunya blog tiada kemahiran membuat banner dan header ...sob...sob :(
awak tepek saja gambar ni dekat entry awak tau !
jangan lupa link kan sekali !



- tak wajib follow blog ni (kalau awak cantik+kacak follow la )

-Tak wajib tag (kalau awak baik+ berhati mulia tag la )

- Entry paling debom! akan di lekatkan dengan gam gajah tahan karat
selama dua hari!
dan wafa akan masukkan dalam bloglist khas :) :)

-siap ? jatuhkan link anda diruang surat cinta tau :)

*
*
*
JOM JOIN RAMAI-RAMAI

tarikh tutup 4 Februari jam 12 malam 


wassalam 

7 comments:

Dya Nadiah said...

pe hadiah ye? guaru je :P nak join nak join. hee :)

Syuhada Amira said...

http://standbymeii.blogspot.com/

jal said...

jal join
pendek jer citer ni
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/segmen-sejak-hari-tu-saya-mula-sedar.html

Scarlett O'Hara said...

Follow dari umah Mr.Ben

Fei Yang said...

assalamualaikum wafa,,haha kali nie alia join,,nie link
http://aquarellisse.blogspot.com/2012/02/sejak-hari-tu-saya-mula-sedar-siapa.html
kalo lari tajuk harap maaf ye,,huhu

Muaz Faris said...

http://www.muazfaris.com/2012/02/segmen-sejak-hari-tu-saya-mula-sedar.html

jumpa di segmen debom..

nak follow blog ni jap.!!!

Nurin Husnina said...

http://nurinhusnina.blogspot.com/2012/02/segmen-sejak-hari-tu-saya-mula-sedar.html