# Jiwa yang tersihir #

Wednesday, 25 January 2012

tak payah nak perli orang macam-macam , kau pun hipokrit juga !

*
*
Wah , tajuk entry bukan main panjang menjela  lagi 
macam  nak mengamuk satu kampung pun ada
huhu , 
 tarik nafas ...hembus , fuh =,=
hidup kena cool betul tak?

(sebenarnya ada terbaca satu entry dekat satu blog ni , tiba-tiba terasa wafa pernah alami benda yang sama )
*
*
*
ya , kepada pembaca yang baik hati sekalian

wafa nak story sikit fasal somebody ni :)
eh , mungkin perkara macam ni pernah berlaku pada awak juga 
(sila kongsi diruang komen kalau awak pun ada story yang sama ok ! )


*
*
*
ya ! Wafa terima semua kekurangan  dia .
walaupun ramai orang tak suka Wafa buat macam tu

what i do ?

Wafa tak rasa ini pulau - mempulau ni boleh selesaikan masalah .
jadi , Wafa pun ignore je la 
tak pa , pahit kita telan sama-sama :)

namun , wah !
dia pula yang termakan dengan kata-kata  busuk plus membongak 
Tanpa bincang atau tanya perkara sebenar pun ... hem
*
*
*
tak pa , ramai lagi yang sayang dekat Wafa
Wafa pun tak perlu orang macam tu dalam hidup Wafa !

*
*
*
kepada pembaca sekalian 
Think Posotive ok !
kita bukak dunia baru

PERCAYALAH !
RAMAI LAGI DALAM DUNIA NI YANG MASIH SAYANGKAN ANDA !

TERMASUK WAFA :)

*
*
*
baiklah , wassalam 
" Kalau kau terasa la wei , memang entry ni untuk kau pun ! .
Terima kasih sebab masih lagi mengintip aku kat sini !
lepas ni , apa lagi yang kau nak cerita fasal aku kat orang ? "


4 comments:

Mak Usu said...

Jangan risau k wafa.. ramai yang syg wafa..
ignore jer org mcm tu..:)

dyabunga said...

btl ckp mak usu tu.. ramai yang sayang kn wafa.. org tu macam tu xrugi pun kita tak kawan..:D

Aie said...

Chill sis =))

Zamani said...

Anda ditag! jemput singah ke blog Zam (^^,)

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/giveaway-by-nouveau-closet.html