# Jiwa yang tersihir #

Wednesday, 25 January 2012

+ Segmen " Ya , saya kecewa ! " by Wafa Awla +



segmen ditutup :)


Assalamualaikum semua :)
*
*
*
huhu ini lah kali pertama Wafa buat segmen
jadi , jom lah bagi sokongan sikit 
dengan mengjoin diri anda di segmen ini 

nak join senang je :)
*
*
- Buat satu entry berjudul  Segmen  " Ya , saya kecewa ! " by Wafa Awla

- memandangkan empunya blog tak geti buat banner
anda copy je gambar ni dan tepek kat entry anda
jangan lupa linkkan sekali tau :)

- Dalam entry tu , ceritakan apa peristiwa yang awak rasa sangat kecewa
dan nasihat sikit :)
p/s = politik , lucah dan caci maki yang keterlaluan adalah dilarang

- Tak wajib follow blog nazak wafa ni (kalau awak baik follow la )

-Tak wajib tag (kalau awak berhati mulia tag lah ek ! )

- Dah siap , postkan link entry anda di ruang surat cinta tu ok :)

-Entry yang paling menarik akan dilekatkan dengan gam gajah selama 2 Hari :)
dan url dia akan diletakkan dalam bloglist :)

- Segmen tamat pada 26 Jan 2012 pukul  9 Malam :)

- Jom  kita kongsi cerita !


12 comments:

Miss Nadya said...

InsyaAllah nanti nad join yer sayang..:)

Malyhah Eyna said...

http://malyhah.blogspot.com/2012/01/yasaya-kecewa-by-wafa-awla-saia-kecewa.html

Zamani said...

http://zamani84.blogspot.com/2012/01/ya-saya-kecewa.html

saya sudah join ;)

ada Raudhah~~ said...

http://tearscounter.blogspot.com/2012/01/segmen.html

Wafa , ni Rorhod punyee :)

Fahuna said...

Join ! :)

http://fahuna.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

e-Zo94 said...

JOIN

sangat kecewa time nih

http://e-zo94i.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

Sharina Abdullah said...

hai saya join. hihi

http://sharinalalala.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

bebeldotsorang said...

sempat lagi nak join neh ehehe...jap eh

LiyanaRaof said...

hope tak terlambat :)

http://yanaraofstory.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

bebeldotsorang said...

Oyeah!! sempat gak nak join huhu

http://bebeldotsorang.blogspot.com/2012/01/segmen-ya-saya-kecewa-by-wafa-awla.html

QieyLa EisaBeLLa said...

join3...!!!sempat tak...???

http://qieyla4everstory.blogspot.com/2012/01/ya-saya-kecewa.html

Mia Liana said...

baru sempat tengok. ooo dah tutup. tak sempat nak join... huhuhu