# Jiwa yang tersihir #

Friday, 30 December 2011

+ cara - cara nak terkenal +


Assalamualaikum semua ~

hari ini , aku ajar kamu semua cara nak terkenal dengan cepat

*
*
*
*
*
Pertama > 
Hang  pergi dekat stasyen tv terkenal contohnya tv 3. Lagi cantik kalau hang pergi waktu siaran langsung diadakan contohnya siaran berita utama pukul lapan malam  . Hang redah set dia orang dan hang perkenalkan diri hang kat situ . Jamin , esok kau keluar paper sebab menggangu orang ramai nak tengok  keputusan pilihan raya 
*
*
*
 *
*
*
kedua >

hang pergi stesen radio paling terkenal di Malaysia iaitu Hot fm . Kemudiam hang borak dengan Fara Fauzana  sambil nyatakan nama hang di konti . Sesiapa yang nak tengok muka hang boleh add di muka buku , Habis hang promote diri aku jamin ramai akan add kau sebab kau telah menunda ulangan panggilan hangit 
*
*
*
*
*
*
*
Ketiga>
hang boleh berkolebrasi dengan pemilik syarikat surat khabar Berita Harian untuk membuat suatu laporan mengenai diri hang di muka surat hadapan sambil menyatakan bahawa hang sedang bertunang dengan Lisa Surihani sambil menafikan pernikahan dia dengan Yusry tak lama lagi
*
*
*
*
*
*
*
keempatb>
hang boleh pergi jumpa bomoh  minta jadi terkenal serta merta . Lepas tu dia kelentong hang suruh belikan dia pizza double cheese 10 kotak sebab nak bagi makan dekat jin suruhan dia . Hang pun ikutlah kalau nak terkenal .
*
*
*
*
*
*
Tips yang terakhir ialah , hang mestilah mempunyai otak yang bengap untuk melaksanakan misi ini .
sebab tu benda yang paling penting ialah RELEVEN 

hehe... piece<3

3 comments:

Onitsuka_hana said...

waah mmg terkenal lah nanti

nasha sanza said...

hehe..bagus idea tu..

... Wafa Awla ... said...

huhu terima kasih atas sokongan