# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 31 December 2011

+Segmen 2011 ke 2012 : Sebelum dan selepas ! +




Assalamualaikum semua~

BEN ASHAARI

*
*
bro Ben punya segmen <3

+detik terakhir 2011 +

serius , waktu ni , aku tengah fikir ....?.... kenapa aku tak de perasaan 
nak sambut tahun baru ni :(
azam ? hem 
Huhu,memang mustahillah aku nak pergi stadium tengok bunga api kat dataran merdeka . 
huhu , aku duduk kampung jer, memang kerja gila la kalau nak pergi malam-malam buta 

mahu je mak aku fire kang ! huhu
jadi aku duduk la depan tv sambil mamam kerepek
tunggulah mereka kira 
waktu inilah aku dapat mesej banyak gila ... yang tak seronoknya sebab sepesen jer
*
*
*
*
"pass this smile to anyone made you smile in 2011. It may surprise  you
how many comes back . Thank you for making me smile "

terima kasih ye , sebab hantar dan wish wafa :):) sayang kamu semua  :)
*
*
*

+perkara pertama ditahun baru +

huhu kawan hantar ganbar bunga api dekat FB:) . Dia faham aku tak keluar rumah malam-malam ni (huhu
gadis sejati ..hahah )
*
*
*

*
*
dan itulah ceritanya

tiya , terima kasih untuk gambar ni :) sayang awak :)

ok  selamat tahun baru dan wassalam 

7 comments:

susulemakmanis said...

selamat tahun baru=)

Fiza said...

hepi new year~

Yasmin Aris ♥ said...

hehehe . selamat tahun baruu ! :)

... Wafa Awla ... said...

selamat tahun baru untuk awak juga :)terima kasih sudi join

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

happy new year..:)

... Wafa Awla ... said...

happt new year jugak :)

9n0L4 said...

anak solehah ni. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/2011-ke-2012-sebelum-dan-selepas.html