# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 31 December 2011

+Contest: Just The Way I Am :)+




Assalamualaikum semua ~
*
*
*


jom join contest >>>>


*
*
moh join ramai-ramai






*
*
nama diberi wafa awla <3, orang kampung panggil Nurul . Sebab makcik tu kata senang nak sebut . Tapi family mak saya kat Klang panggil saya Intan . Sebab waktu saya kecil-kecil dulu saya asyik nangis je. Mak Long kata mungkin nama tu berat untuk saya. Huhu , bila panggil intan barulah senyap <3
bertuah punya budak :) :)
tapi sekarang ~ orang panggil wafa :)
maknanya setia ^,^ !
*
*
 saya duduk kat Kampung je..huhu . Kat sini saya belajar macam -macam . saya ada kawan . Nama dia Nip-nip (ayam) awak ada ?:)haha.
saya ada 25 ekor kucing



*
*
*

*
*
*

saya suka coklat <3
sambal belacan <3
huhu sangat mabless! :) :)
suka warna putih .. nampak suci gitu :)

*
*
 semestinya ada hobi baru lepas SPM ni
blogger tegar ! hahaha
sangat berharap ada kawan banyak 

*
*
dan sangat berharap menang contest ni !
kih3 tapi itu yang kedua 
kawan banyak yang pertama
*
*
*
baiklah . wassalam 

5 comments:

susulemakmanis said...

wah,wafa..seorang yg setia la nih=)

red said...

rajen nye bercontest... hehehe

Siti NuruL Ain said...

wah..banyak nye kucing! suka plak tgk diorang ramai2 tu...:)

... Wafa Awla ... said...

susulemakmanis : hehe, untungla siapa dapat wafa ni ^,^...ahaks


Red: huhu , tanda sokongan untuk blogger lain <3 awak pon join la jugak :) :)


Siti Nurul Ain : huhu , payah nak jaga tau :) tapi diorang manja..miawmiaw

Farra Irana said...

wafa.. thanks cause join..
sila post pics wafa kat sini utk divote :)

http://www.facebook.com/pages/Farra-Irana/157710560999250