# Jiwa yang tersihir #

Thursday, 29 December 2011

+ babai baju sekolah +

     



Assalamualaikum semua ~

banyak benda nak cerita dalam blog yang tak ada penghuni ini ... sob...sob .Nak buat macam mana , aku bukan akak Yuyu zulaika , sisi Lyssa, mahupun bro benz
*
*
*
*
*
huhu , apahal mahu sedih-sedih , jadi diri sendiri sudah! betul tak ? Aku mau cerita saat-saat terakhir alam persekolahan . Eh, aku baru lepas SPM okey <3




*
*
*
*
*
*
*
waktu kami semua tengah dalam tempoh peperiksaan , kami tidur kat bilik prep ramai-ramai .Huhu, bangun tidur je , terus nampak buku. Masing-masing bawak toto sendiri
 *
*
*
*
*
*
*


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





Ain + Aku <3
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
KAMI ADIK BERADIK ! HUHU


*
*
*
*
*
*
*
sekarang , aku mau cerita pasal hari terakhir persekolahan~

13/12/11

*
*
*
*
*
*
*
*
Aku "snap" gambar banyak - banyak . Ye la , nanti boleh buat "pengubat rindu" kan peyjal? hu..hu.. (apa main mention nama nih) . 
*
*
*
*
Aku ni kalau rasa nak buat something~aku redah je. Sampailah aku snap gambar time dalam dewan periksa. SNAP GAMBAR PAKAI TELEFON BIMBIT OK!
*
*
*


sebelum masuk dewan periksa buat kali terakhir<3
*
*
*
*
*
 
sebelum start 
Time ni la aku kena tegur, Kemudian , aku hantar la telefon kehadapan . Papa tu tak marah pon . Siap gurau-gurau lagi . Huhu ,nasib baik ...kalau tak tengah periksa pun aku snap.
*
*
*
*
*

Dah  habis~ pengawas tengah kutip kertas.Kemudian mereka kasi kata-kata akhir
*
*
*
*
*
*
*
Maka Tamatlah~

tingal memori  
"perpisahan tetap perpisahan "

kan BIEHA MAT ?


2 comments:

munirah said...

selamat bercuti lamaaa :)

... Wafa Awla ... said...

terima kasih , lamalah sangat cuti ni