# Jiwa yang tersihir #

Sunday, 18 September 2011

korang rasa rendah diri ke?

Hello ...


macam biasa dah hari Ahad . Perlu balik asrama . Tak pe ... beberapa bulan sahaja lagi . Lepas tu ..bye sekolah .  Macam biasa ... blog ni akan bersawang selama 2 minggu .


bukan senang aku nak cakap benda cam ni kat blog
Pernah tak korang rasa rendah diri ?


macam apa yang aku rasa sekarang ?
elebihan sendiri .
memang la tak dinafikan semua orang ada kelebihan sendiri . Dan aku terima semua tu .


Tapi takkanlah kita tak de perasaan langsung kalau orang bila lebih begus dari kita .


so , akutry nak setanding ngan dia . Aku tak mintak lebih hebat dai dia . Just , setanding .


Aku pernah kot cakap kat diri aku ... aku ni lahir untuk gagal ke?


tapi bila pikir balik... semua orang ada masa untuk berubah .


Adakah aku punya masa untuk berubah ...?


My reader... doakan aku berubah tau ....


Sebab perjalanan aku masih jauh ..............


............sorry entry kali ini tak dapat ceriakan korang......




trully : wafa awla

4 comments:

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

xapa...teruskan belajar....ha jangan lupa update blog and blogwalikng...blog boleh mengajar kita cara penulisan yang baik.


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

suratanmakhfi said...

Tahniah!
https://suratanmakhfi.wordpress.com/
..:)

Wira Azhar said...

Semoga berjayalah adikku hendaknya...
jangan jadi manusia yang digagalkan kesedihan.

uswah@marwah said...

create a definite plan for carrying out your desire and begin at once, whether u ready or not, to put this plan into action.. (~_^)