# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 18 February 2012

kenapa tak bagitahu awal-awal blog mereka gempak ! adus!


huhu, penatnya
waktu wafa tulis entry ni
jam menunjukkan 2:56 pagi
dah boleh terus qiam je tau !
hahah
apa kejadahnya mengadap laptop sampai tengah malam ni?
*
*
*
*
Wafa Awla ni masih baru dekat dunia blog ni
mana la tau sangat blog yang OHSEM ni !
yela awak semua tak mau bagi tau ! (dah kau tak tanya ! hihi xD )
tabiat yang aneh lagi peliks wafa ialah

kalau sekali dah jumpa entry blog yang best
memang akan terus je nak baca antry mereka
sampai tak sedar 
ayam diluar tu asyik jerit
"dah le tu ..kok...kok....dah le tu ...."

ahaks!

*
*
*
tak percaya?




ambik kau! semuanya wafa nak komen...tak sedar pon 


nak tahu datang dari blog mana?
cuba teka?

blOg Bro Zack kita yang bukan kaki korapt atau kaki perempuan
+SINI ! +

*
*
*
ada satu lagi blog, ni dia >
tada~


dashat !
wafa pun tak sedar dah komen hampir 85 entry
hihi tu la
nak baca blog akak paling tabah ni

*
*
*
*
kalau ada sesiapa nak suggest blog yang best
bolehlah cadangkan ok !

baiklah wassalam :)


4 comments:

yuyu Zulaikha said...

hahahaha ^^ akak lagi la terkejut! haishhh! rajin bebenor dia meng-komen-kan diri! hahahaha.. terima kasih sayangg! <3

... Wafa Awla ... said...

tu la fasal ! hem ...terima kasih ye kak :)

justin lover said...

hehe...semangatnye nak komen sampai xleh tido ye?? hehe^^

... Wafa Awla ... said...

hahaha ! agaklah begitu kui3