# Jiwa yang tersihir #

Wednesday, 4 January 2012

+ SUDAH ! sila lupakan dia ~ +


Di saat malam sedang berbunyi cengkerik . Hantu pocong pening sebab baju dia tak cukup lilit
saat itulah Wafa tengah membuka akaun FB . Tiba-tiba ada cerita HOT pula sampai 
hush ! member Wafa yang cerita. Sebab ini kisah dia =,=

dan Wafa tersangatlah yakin yang ada pembaca  wafa yang sensasi ni mengalami benda yang sama 
*
*
*
*
Kisah seorang lelaki yang sangat alim pada pandangan matanya

*
*
*
*
Lelaki ni suka jalan tunduk
dia juga selalu kejutkan kawan Wafa ni bangun subuh
Tambah lagi , dia ni pengawas 
muka dia pula sangat jernih
good looking gitu <3
selalu bagi nasihat 

*
Tapi satu saat ni , semua asyik kutuk je lelaki yang dia anggap sangat baik ni
mula-mula memang susah nak percaya 
hinggalah dia sendiri saksikan 
keSETAN an lelaki ni 
*
Lelaki ni pun berilah password muka bukunya kepada kawan Wafa ini 
mungkin dia tak terfikir apa yang akan berlaku 
dan 
kawan Wafa 
terjumpa komen porno dia bersama seorang gadis seksi
*
*
*
Jadi , pembaca semua agaklah apa perasaan kawan Wafa waktu tu


*
*
*
barulah dia mengerti

dont judge book by its cover
dengan lagak alim , rupanya dia dah mainkan ramai gadis ~ Astaghfirullah

BUKANKAH LELAKI ITU PELINDUNG KEPADA KAMI
BUKAN MEROSAKKAN
*
*
Awak yang empunya cerita ni >>> lupakan dia 
ramai lagi lelaki yang baik kat luar sana
Tuhan tunjuk kat awak awal-awal
supaya awak bukan mangsanya 

*
*
Wafa harap tak da la antara kita yang jadi mangsa 
atau

jadi orang yang HIPOKRIT macam lelaki tu 

baiklah, wassalam

7 comments:

PhantoMagic said...

Ni kire cm TIPS untuk PEREMPUAN kot...entah la...lu pikirlah sendiri!!!

Kpd ppuan2 yg bngge sgt suami/bf yg utamakan korang drpd mak dy sndiri,BERSEDIALAH!!! Korang akan trime nseb yg sme ngan mak laki tu...
Alasan: Mase kecik daq2 laki ni syg mak dyorg sgt2...tp da lme2 dy utamakan org len iaitu korang...Ad probability ble dyorg da bosan dgn korang dyorg akan curang...Tol x?

Ppuan dibuktikan oleh kajian sains cepat tue sket mke dy...konpem mnyampah tgk nye dgn laki2 cmni...
Alasan: Klau dgn mak sendiri yg da pena lahirkan dy pon dyorg ley mnyampah...inikan plak korang yg bru knal...padahal mak tu lah yg sntiase doakan dy...ad ppuan ni nk doakan utk laki yg dy syg??? Jarang...

So...amacam??? Ape pndgn korang? Fikirlah...

Pilihlah...

PhantoMagic said...

http://manifestasisanubari.blogspot.com/2012/01/berbicara-tentang-hati-cinta-kasih-dan_03.html

Woofer Storm said...

entry ni bgus tuk sy..

#betul,jgn tgk pada luar..mantau kat dlm tu hampeh^^

... Wafa Awla ... said...

phantomagic >>> bagus , sempat promote blog hang


Woofer strom >>> terima kasih , sudi-sudilah baca entry seterusnya

ifsha said...

yeah..right ^_^

Fei Yang said...

assalamualaikum dan salam perkenalan,,
saya rasa sangat simpati ngan kisah yg wafa tulis nie..saya rasa pepatah dont judge the book by its cover adalah benar,,jadi pandangan saya utk sahabat wafa,..anda harus tabah,,biar perkara tu berlalu,,jgn dikenang lagi,,redha la ngan apa yg berlaku,,perjalanan hidup anda masih jauh lagi..yakin la bahawa setiap yg berlaku tu ada hikmahnya,,harap hidup anda akan lebih bahagia selepas nie,,sentiasa ingat ada lgi org yg sayang kamu,,jadi,,jadi lah yg terbaik utk diri,,keluarga,,agama n bangsa :) insya Allah

... Wafa Awla ... said...

terima kasih awak semua ... <3 kita kongsi pengalaman ok!