# Jiwa yang tersihir #

Monday, 23 January 2012

+cuci mata di ICT +

*
*
*
huhu ,apa khaba' semua penghuni rimba sekalian ? sihatkah anda :)
 gaya cakap dah macam RAJA RIMBA ..HAUM !!
ok tak payah nak susah-susah cakap fasal singa
kita terus berlintas langsung ke ICT !!!







*
*
*
Mula-mula tak merancang pun nak pergi
Mokcik Azizah la yang nak pergi :)
Tiba-tiba dah semua pula nak ikut
maka kami berkonvoi la sebanyak 5 kereta 
meluncur ke ICT




serius memang gamai gila orang !
namun , di gagahkan juga kaki ku ini untuk pergi ...huhu , tabah gitu :)
*
*
*
ni kali ke 2 pergi sini , waktu tu baru nak buka lagi tak banyak benda sangat 
TAPI KINI !

*
*
*
dah siap ada bangau  yang memang statik  double pencen , kalau tak de lauk
tangkap jer seekor , masak kat rumah ...
*
*
*
*
*
*
*
huhu , tu dia tanglung semperna gaya Cina la katakan
*
*
*
*
*
disirami dengan lampu walaupun pohon tu tak berbunga :)
*
*
*
*
*
*
walaupun gambar kat sini memang huduh yang amat 
apabila camera henphone tak macam i phone 4s
ditambah pula dengan tiada kemahiran dalam seni mengambil gambar
maka , terhasillah gambar yang @$#$% ni
*
*
*
demi nak naik EYE ON ICT 
maka wafa rela beratur sepenjang 879kilometer *ok tipu
tiba-tiba ada  abang  yang beratur di hadapan Wafa  ni memakai ini


tak nampak ?


Wafa dah minta pertolongan atuk google
dan ternyata memang wujud la website tu :)
ingat kan nak minta alamat blog ... almaklumlah merapatkan ukuwah
namun , kang dia fikir che' ni lagu mana pula huhu
maafla kepada abang empunya diri kerana wafa telah menciplak gambar ini
*
*
sedikit permandangan dari bendalah bebulat tu
*
*


*
*
memen sedara wafa ni dah dok menjampi supaya dipercepatkan
bendalah bulat ni melakukan pusingan
takut katanya , manakala Wafa sekadar ketawa ..kih3
*
*
*
*
*



kanan tu la Mokcik Azizah , yang sebelah tu Mak Long 

kemudian kami menternak lemak di MCD




sedikit koyok , teringin nak jadi wartawan :)

terima kasih semua :)
*
*
*

*
*
*
baiklah wassalam



1 comment:

Teesaz said...

icity, dokat joh ngan rumoh den..heheh