# Jiwa yang tersihir #

Wednesday, 11 January 2012

+ BEN ASHAARI : BLOGLIST FEB 2012 +

*
*
*

huhu ini adalah sebuah segmen Bro ben

BEN ASHAARI

apalagi Mak cik Senah , Pak Atan , Ujang Dekir .. moh join sama :)
nak join 

PICIT SINI CEPAT !
*
*
*
huhu bila tang suruh menyenaraikan kelebihan blog ni la
tetiba otak Wafa bertukar memjadi batu 
?????
(satu jam selepas itu )
*
*

baiklah inilah kelebihan blog Wafa

- blog Wafa bewarna biru yang melam bangkan ketenangan .
kalau anda stress , datanglah ke blog ini :)

- Blog ini juga menyediakan pakej menulis surat cinta secara percuma
(hem ... maksud Wafa tulis komen )

- Selain itu tetuan dan pepuan,
blog ini juga menyediakan pelbagai tips *yang mengarut 
seperti 
cara nak jadi terkenal dan bagaimana cara kita boleh kahwin dengan artis
sila godam entri lepas kalau gajin :)

-seterusnya blog ini ...erm .... tiada header 
eh
ok lah itu sahaja yang dapat dikongsi 
kalau awak nak tukar  bloglist
bagitau ek 
( kepada yang sudi la )

*
*
baiklah , semoga berjumpa lagi
wassalam 


13 comments:

LidaRahim said...

ok jom kita bertukar!!

dreaming iylia.. said...

anda berminat untuk menukar link dengan saya??

dyabunga said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

Miss Nadya said...

blog biru..saya suka even tiada header...:)

anda berminat untuk menukar link bersama saya tak??

http://www.nornadiah.com/2012/01/ben-ashaari-bloglist-feb-2012.html

Miss Nadya said...

dah masuk tau kat dalam bloglist taw..:)

http://bloglistnadya.blogspot.com/

Alycia said...

salam.. nak tukar link tak ;)

hafizaiman95 @ fizs said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

dh follow.. :)

Sepulz said...

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

jomkongsistory.com said...

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

kalau nak ni link blog sy.: http://www.jomkongsistory.com/

Jomkongsistory aka Cerita Kedai Kopi said...

ok.. sy dah masukkan.. folow blog sy skali.. tq

dreaming iylia.. said...

ya saya berminat.

nuriyliagenevieve.blogspot.com

Mak Usu said...

Ya, Mak Usu berminat..
Mak Usu follow sekali k..
Chomel blog..
Nama dah dalam bloglist.. :)

Zamani84 said...

Saya berminat :)
blog kamu akan dletak dlm list sy ;)