# Jiwa yang tersihir #

Friday, 30 December 2011

+ SEGMEN : ONLY YOU,JUST YOU BY SHAFIQAH RAHIM +


Assalamualaikum semua ~
*
*
*
*
*
super duper girl

*
*
*
*
*
*
+  Tentang saya ? +
*
*
*
*



*
*
Shyss... saya bagitau awak seorang je tau ! (macam rahsia kerajaan pula ! )
Baiklah saya mulakan sekarang  (setelah lama berceloteh ! )
*
*
+Zaman budak manja +

Waktu saya kecil-kecil dulu saya ada ramai  kawan lelaki berbanding perempuan ~ kat kampung tu ramai teruna berbanding dara :), Tapi bila dah besar ...hehe semuanya stabil sebab saya sekolah jauh dari rumah  . Kami dah tak rapat pun sekarang 

kalau awak nak tau ! saya suka nyanyi tau . Waktu saya darjah lima saya masuk pertandingan karaoke ... hehe . Macam biasa la~ kalah hhahaha =,=
sejak tu , saya dah tak nyanyi lagi ~huhhu

+Zaman menengah rendah +

waktu ni dah besar sikit la ... fakta menarik ?saya sangat sayang kawan-kawan saya . Awak nak tau ... saya pernah bergaduh sampai pergi asrama putera sebab mereka ambil  gambar  kawan saya .....tak pakai tudung . Saya tak sanggup tengok kawan saya nangis <3
saya rampas kamera dan delete!

+Zaman Senior huhuhuh+

saya sangat sayang adik junior saya ~walaupun mereka kata muka saya garang  =,=
huhu , saya suka berkawan . Saya pernah usya seorang kawan dari Kedah sejak saya tengok dia di majalah FOKUS SPM . Kami tak pernah bersua dan mesej . Kami hanya berutus surat :)
macam zaman dulu-dulu gitu ~
sampailah waktu saya ambil SPM . Lepas tu , barulah saya telefon dia ~

hem ... rasanya itu sahaja pasal diri saya yang seberapa

ha? cinta monyet ?

huhu , saya macam awak :) single forever gitu <3

*
*
*
*
*
*
*
+Apa yang menarik dalam blog awak +

saya berminat dengan entry awak . Kita sama sebab guna panggilan AKU . Nampak lebih dekat dengan pembaca (untuk join segmen saya akan tukar jadi saya , atau wafa ) . Huhu , header awak sangat cantik ! . Saya suka gambar istana tu :)
Tapi blog awak yang cantik tu akan bertambah gojes kalau awak guna warna yang lembut pada layout belakang tu <3. Kalau tengok blog awak , mesti saya teringat  kak Lyssa  . Benda yang comel-comel dalam blog awak ni buat saya geram !

+orang yang bertuah +

tagged to~

+ cykin +
+ Raudah+
+honeyn+

5 comments:

nasha sanza said...

ala..comelnya kisah adik..good luck ye..

... Wafa Awla ... said...

terima kasih akak <3

Shafiqah said...

wawa,boleh saya tahu awak sent link entry kat mana ? sebab kalau awk sent kt chatbox tak diterima :)

awak kena sent di comment box :)

Shafiqah said...

saya dah letak link awak :),sorry for the technical,hihi !

9n0L4 said...

betul tuuuuu. comel je header tuan punye segmen kannn. palace gitu. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2011/12/segmen-only-youjust-you-by-shafiqah.html