# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 31 December 2011

+ FOLLOWER KE 100 +



Assalamualaikum semua ~
apa khabar semua pembaca . Diharap berada dalam keadaan sihat dan ceria , huhu<3
tak ceria ? sedih ? kenapa ?
meh la bagitau , kita kongsi sama -sama :)

( i am really mean it ! )
*
*
*
*
jadi , kali ini aku nak cerita sikit pasal seorang follower yang bertuah 

siapa agaknya <3
*
*
*

ENCIK PHAT :) : )
FOLLOWER KE 100 ! ! !
*
*
*
*


TAHNIAH TAU : )

kalau kamu semua nak tau , dulu aku selalu ingat yang aku punya follower tak akan sampai 100 pun . Sebab blog ni bosan ~
tapi ...heheh aku silap .Walaupun follower  aku tak ada la sampai seribu , tapi sekurang - kurangnya aku  tahu bahawa awak semua baca blog ni :)


ok , lupakan luahan hati tu <3

*
*
*  aku rasa Encik Phat ni sangat sayang akan isteri dia <3
mestilah ! siapa tak sayang isterikan ? hihi sorry
kenapa 
sebab layot dia gambar isteri dia 
dan yang paling aku suka !
dalam ruangan about me dia tak cakap nama dia ... tapi

*
*
*



"suami kepada Puan Hayati Rahman " hihi : ) like !like!like! sweet <3

huhu entry kat blog dia menarik tau  
eh , kejap 
dia orang negeri sembilan la!
huhu samo la kito 
hihi ~hobin jang hobin

hem awak semua jangan lupa pergi jenguk blog dia tau 

tekan 
*
*
*


+tahniah Encik Phat +

huhu . Rasanya sampai sini saja entry kali ini . Encik  Phat ~ tahniah dan kirim salam kat isteri <3
huhu , wasalam

2 comments:

Phat said...

tq so much wafa awla atas entry ni...bertuah ek 100 tu hehe...kalo wafa terus menulis x mustahil folowers akan bartambah..keep it up ok...tq so much sekali lagi atas entry ni terharu sgt

... Wafa Awla ... said...

huhu , tahniah ! terima kasih atas nasihat =,=