# Jiwa yang tersihir #

Saturday, 1 October 2011

wafa sahaja ? vs ima sahaja ?= keliru

entry kali ni aku nak cerita pasal seseorang :

dan orang itu patut sangatlah rasa bangga sebab aku buat satu entry khas untuk dia...(bajet hot jep aku nih... x de la gurau je )




  korang kenal tak ?


 ha? pelakon ? pramugari ?penyanyi ? Yuna ?....


 tak..tak... semua jawapan tu salah

biar aku kata yang benar belaka... nama dia IMA.

nama dia IMA SAHAJA . ima je nama dia ... tak de lain ...

tak la aku memain jep ..(dah malam makin melalut aku ni jadinya)

                She is NURHAKIMAH ZULKIFLI 





 Beliau adalah senior aku waktu aku tingkatan dua . Aku rapat ngan akak ni dulu (perasan) . Tapi sekarang....kami dah tinggalkan skull tu




 makin rapat. Terima kasih Bieha Mat ... kerana pertemukan kami .


Aku tak suka la ang kutuk dia


   gigi dia comel what ?

My readers...  kita jangan ada sifat dengki sesama kita tau .
Setiap apa yang Tuhan beri adalah yang terbaik buat kita.

ini bukan isu gigi. Tapi kepada mentaliti. I know who she is. 

Kak Kima...(nama yang aku panggil since i  form 2)

 just be your self . Yang kutuk akak sorang je... tapi cuba akak kira berapa yang sayang kat akak .







         I LOVE MY READERS.... KITA BAIK-BAIK SAHAJA TAU



3 comments:

ima sahaja said...

thankz wafa <3 awww . suke lah kite . terharu ;')

WaFa AwLa said...

hahahah.......tak de tisu

muhd firdaus said...

http://kucceng-kokoy.blogspot.com/ can follow me